pondělí 19. listopadu 2007

Máme doma Českého junior šampióna!

V sobotu 17. listopadu 2007 v Den boje studentů za svobodu a demokracii se v pražském výstavním areálu konala XIV. mezinárodní výstava psů, které jsme se taky s naší Kate účastnili. Protože je Praha od Ostravy pěkný kus cesty, vyjeli jsme už ve tři hodiny ráno, abychom to v pohodě stihli.  Cesta byla fajn, u dojezdu před areálem se klasicky vytvořila kolona popojíždějících aut. Nakonec jsme úspěšně zaparkovali a dostali se dovnitř.

Předem už jsme znali naši konkurenci, což nebylo zrovna těžké dohledat podle seznamu vystavovatelů a jim přiřazených čísel, takže náš cíl byl jasný. Pokusit se vyhrát poslední CAJC, který nám chyběl k získání titulu Český junior šampión. Z původních šesti konkurenčních fen v naší třídě nakonec dorazily jen tři, takže se nám dýchalo o něco lépe, i když… člověk nikdy neví…

Po odvystavování a dlouhém rozhodování nakonec rozhodčí umístil naši Kate na první místo a výsledkem V1, CAJC jsme splnili podmínku (3× CAJC) pro získání titulu Český junior šampión! A to, po splnění stejné podmínky před 14-ti dny na Slovensku v Nitře, je vedle Slovenského junior šampióna druhý titul, který Kate získala… Mimo jiné jsme v Praze získali i nominaci na Cruft's.